zomer recepten

Zomer recepten

Proef deze lekkere zomer recepten!

Vang de zomer op je bord met frisse en makkelijke recepten! Een lekkere salade voor bij de barbecue, een snelle pastasalade of een feestelijke paella bijvoorbeeld. Of je nu op zoek bent naar zomer recepten met vis of vlees, of juist vegetarisch. Hier vind je de recept inspiratie die je nodig hebt!

Barbecue recepten

barbecue recepten

Zomer betekent barbecueën! Alles wat je buiten maakt, smaakt zoveel lekkerder. Zodra het weer het toelaat, steken we daarom graag de barbecue aan! Heb je de tijd? Pak dan flink uit met vlees, vis, salades, sauzen en marinades. Wil je na een lange werkdag snel iets op tafel zetten? Dan bereid je eenvoudig en snel een complete maaltijd op het rooster. Doe hier inspiratie op!

Alle barbecue recepten

Zomerse maaltijdsalades

couscoussalade

Frisse, knapperige salades zijn perfect voor van die warme dagen waarop je eigenlijk geen zin hebt om te koken. Ingrediënten verzamelen, even door elkaar husselen en klaar is je zomerse maaltijd. Tip: voeg zomerfruit toe aan je salade en je hebt de zomer op je bord! Bekijk hier heel veel inspiratie voor zomerse maaltijdsalades.

Recepten: zomersalades

De beste picknick recepten

Zeg je zomer, dan zeg je picknicken! Heerlijk op een kleedje in het park, op het strand of gewoon in je eigen achtertuin. Maar wat neem je nu eigenlijk allemaal mee in die picknickmand? Ga voor een lekkere salade, wat sandwiches en een fruitsalade mag natuurlijk ook niet ontbreken. Maak een zelfgemaakt drankje zoals ijsthee en de picknick is compleet.

Alle picknickrecepten

Koude dranken

Zelfgemaakte ijskoude drankjes horen bij de zomer! Of je nu op zoek bent naar dorstlessende limonades, exotische cocktails of gezonde smoothies, wij hebben voor jou de beste recepten, tips en tricks om jouw zomerse drankjes naar een hoger niveau te tillen. Ontdek nieuwe smaken en kom in een zomerse vibe met de lekkerste koude dranken!

Lekkere koude drankjes recepten
Alles voor de barbecue
Alles voor de barbecue

Meer van het rooster

Lekkere bbq-recepten
Zomersalade recepten
Zomersalade recepten

Goedgevuld of voor erbij.

Bekijk alle zomersalades