recepten met pompoen

Seizoen

Recepten uit het seizoen

Op zoek naar recepten uit het seizoen? Een pasta met asperges in de lente? Een lekker recept voor op de barbecue in de zomer? Een stoofpotje met veel groenten in de herfst? Of toch een makkelijk recept voor stamppot in de winter? Kook met de groenten van het seizoen en zet binnen een handomdraai de lekkerste seizoensrecepten op tafel. Bovendien is eten met groenten uit het seizoen ook nog eens veel smaakvoller én duurzamer. Op deze pagina kun je doorklikken naar lenterecepten, zomerrecepten, herfstrecepten en winterrecepten.

Lente

lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lenterecepten! Kies in de lente voor typische lentegroenten, zoals asperges, raapstelen, veldsla of rabarber.

Bekijk alle lenterecepten

Zomer

zomer recepten

Vang de zomer op je bord met frisse en makkelijke recepten! Een lekkere salade voor bij de barbecue, een snelle pastasalade of een feestelijke paella bijvoorbeeld.

Bekijk alle zomer recepten

Herfst

Pompoensoep, lekkere stoofpotjes en gegrilde groenten uit de oven. Als de blaadjes van de bomen vallen, krijgen we meteen zin in typische herfst recepten.

Bekijk alle herfst recepten

Winter

Winter betekent stamppot, warme soep en zoete taarten met veel chocolade. Maar ook stoofschotels, chocolademelk en kerstrecepten natuurlijk.

Bekijk alle winter recepten
Wintersalades
Wintersalades

Heerlijke, gevulde salades. Juist nu!

Alle wintersalades
Lekker met boerenkool
Lekker met boerenkool

De winterkoning

Meer met boerenkool
Dampende dranken
Dampende dranken

Van koffie speciaal tot hot chocolate

Meer warme dranken
Maaltijdsoepen
Maaltijdsoepen

Tijd voor maaltijdsoepen!

Meer gevulde soepen