Overige video's

Schuimkransjes-taart

Hoe lekker ziet dit recept eruit? Deze schuimkransjes-taart is makkelijk om te maken en een echte eyecatcher tijdens je diner. Tip: serveer met een bolletje ijs en je hebt een in een mum van tijd een lekker dessert op tafel.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
23 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Print

Voorbereiden

Neem het ijs uit de diepvries. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Meng de gesmolten boter door de stroopwafelkruimels. Verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm,druk aan en strijk glad met de achterkant van een vochtige lepel. Schep het iets zachtere ijs erop en strijk dit ook glad. Zet de vorm circa 30 minuten in de diepvries.

Bereiden

  1. Steek de taart met een scherp mes los van de rand van de springvorm en verwijder de rand. Bestrooi de bovenkant van de taart met nougatine. Spuit toefjes slagroom erop en leg hierop de schuimkransjes.
  2. Versier met de mokkaboontjes en snijd de kransjestaart met een warm mes in stukken.

Bereidingstip

Neem chocolade-ijs of stracciatella-ijs en vervang de stroopwafels in dit recept door kandijkoekjes of speculaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
23 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.