Overige video's

Schotse tattie scones

8 gemiddeld brunch, hapje, snack, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de aardappelpuree en meng met de boter, eidooier, bloem en het bakpoeder. Meng tot een samenhangend deeg.
  2. Rol het deeg uit tot circa 1,5 cm dik en steek rondjes uit van circa 10 cm. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie en bak hierin de scones een halve minuut aan beide kanten op middelhoge tot hoge stand.
  3. Besmeer elke scone met 1 eetlepel roomkaas en beleg met 2 plakjes gerookte zalm. Bestrooi eventueel met 1 eetlepel gehakte bieslook en serveer direct.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.