Overige video's

Schnitzelrolletjes met sla en ovenaardappels

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verdeel de aardappels over een bakplaat. Sprenkel er 4 eetlepels olijfolie over en bestrooi ze met zout en rozemarijn.
  3. Bak de aardappels in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Schep ze een keer om.
  4. Halveer de schnitzels in de lengte en snijd ze nog een keer dwars door. Sla ze onder vershoudfolie een beetje platter en bestrooi met peper.
  5. Halveer de bacon in de lengte en leg op elke schnitzel een plakje. Rol op en steek 2 rolletjes met een beetje tussenruimte aan elke spies.
  6. Verhit de rest van de olijfolie en bak de spiesjes 4 minuten per kant.
  7. Meng de sla met de radijs en slasaus naar smaak. Serveer de spiesen met citroenparten, de aardappels en de sla.

Bereidingstip

Vervang de rozemarijn in dit gerecht door tijm.

Bak de citroenpartjes in dit recept mee met de vleesrolletjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.