Overige video's

Schnitzel met kaaskorstje

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 51 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
8 g
Print

Bereiden

  1. Sla de schnitzels met behulp van de achterkant van een koekenpan, stevige steelpan of vleeshamer onder een stuk vershoudfolie extra plat.
  2. Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper en bestuif met bloem.
  3. Vermeng op een groot bord het paneermeel met de kaas en klop in een ander groot bord de eieren los.
  4. Haal de schnitzels eerst door het ei en dan door de paneer. Schud overtollig paneer weg en herhaal deze handelingen.
  5. Laat de schnitzels bij voorkeur 30 minuten opstijven in de koelkast.
  6. Verwarm het bakproduct met de olie in een grote koekenpan en bak de schnitzels per twee om en om bruin en krokant.
  7. Houd eventueel warm in een matig warme oven terwijl je de andere schnitzels bakt.

Bereidingstip

Lekker met gebakken aardappelen of frietjes, en sperziebonen.

Wijnadvies

Nava Real Rueda heeft een heel frisse kijk op schnitzels.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 51 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.