Overige video's

Schnitzel gevuld met gehakt en pistachenootjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g
Hoofdingrediënten Half-om-half gehakt (82)

Bereiden

  1. Leg de schnitzels tussen twee stukken vershoudfolie en sla ze met de achterkant van een pan of deegroller platter. Bestrooi met zout en peper.
  2. Meng het gehakt met de kruiden, bosui, ei en nootjes en kneed tot een glad mengsel.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het gehakt over de schnitzels en rol ze losjes op. Verpak ze in een stukje aluminiumfolie en leg ze in een ovenschaal.
  4. Giet de wijn erlangs en bak de pakketjes 30 minuten in de oven.
  5. Neem de pakketjes uit de schaal en kook het vocht even op. Roer er op lage stand de boter door.
  6. Snijd de schnitzelrolletjes in dikke plakken, leg ze op borden en schep er wat saus over.
  7. Lekker met aardappelgratin en sperziebonen. Garneer eventueel met verse kruiden.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g
Hoofdingrediënten Half-om-half gehakt (82)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.