Overige video's

Sauce vierge

Deze frisse tomatensaus is een klassieker uit de Franse keuken. Deze saus is lekker bij vis, maar ook bij kip en pasta. Een saus die je goed bij de barbecue kunt serveren dus.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Rasp de tomaten tot pulp en gooi de velletjes weg. Verwarm intussen de olijfolie op een lage stand. Voeg de tomaten, sjalot, knoflook en het citroensap toe. Verwarm circa 2 minuten.
  2. Neem de pan van de warmtebron en voeg de bieslook en dille toe. Roer een paar keer door en serveer lauwwarm of op kamertemperatuur.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.