Overige video's

Saté udang

8 gemiddeld hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Garnaal (63)

Bereiden

  1. Week de satéstokjes in water.
  2. Meng de sojasaus of ketjapmarinade met de knoflook, korianderpoeder (ketoembar), het limoensap en de wokolie.
  3. Schep de garnalen (reuzen- of cocktailgarnalen) erdoor en laat circa 10 minuten marineren.
  4. Rijg de garnalen aan de satéstokjes. Verhit een grillpan of ovengrill en rooster de saté circa 2 minuten per kant. Keer tussendoor een keer om.
  5. Serveer de saté udang met chilisaus of woksaus sweet chili.
  6. Lekker met kroepoek.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Garnaal (63)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.