Overige video's

Sandwich met Hollandse garnalen

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de eieren in circa 5 minuten hard en laat ze in koud water afkoelen. Pel ze en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Vermeng de mayonaise met ketchup en bieslook en verdeel dit over de boterhammen.
  3. Verdeel de plakjes ei en de garnalen over twee boterhammen en dek af met de andere twee boterhammen.
  4. Snijd de sandwiches twee keer schuin door zodat er 8 kleine driehoekjes ontstaan. Steek in elk driehoekje een prikkertje en serveer direct.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.