Overige video's

Sambal met pinda’s

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Rooster de pinda's in een droge, hete wok of koekenpan. Hak ze grof en houd apart. Verhit de zonnebloemolie en fruit hierin de knoflook en sjalot. Voeg de rode pepers toe en fruit nog 3 minuten.
  2. Pureer kort en schep terug in de pan. Voeg al roerend bruine basterdsuiker, pinda's, 1/2 theelepel zout, de azijn of citroensap en circa 100 ml water toe. Kook de sambal al roerend nog 5 minuten in.

Bereidingstip

Lekker bij vlees- en groentegerechten en nasi of bami goreng.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.