Overige video's

Saltimbocca van kabeljauw en zalm met romige tagliatelle

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g
Vezels 5 g
Zout 1,2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 100ºC. Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi rondom met zout en peper.
  2. Bedek een kant met een plakje zalm. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kabeljauw 1 minuut op de zalmkant.
  3. Keer voorzichtig om en bak de andere kant 4-6 minuten. Schep met de zalm naar boven in een ovenschaal en houd warm in de oven.
  4. Kook intussen de tagliatelle beetgaar en giet af. Voeg de room, citroenrasp en -sap toe aan het bakvet van de vis en breng al roerend aan de kook.
  5. Schep deze saus door de tagliatelle en warm nog 1 minuut door. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Meng de sla met de wortel en vinaigrette. Serveer nestjes romige tagliatelle met een stuk vis en de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g
Vezels 5 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.