Overige video's

Salsa romesco
Salsa romesco
(0)

Salsa romesco

Salsa Romesco is een salsa afkomstig uit Catalonië, Spanje. Het is een zoet-pittige Spaanse dip op basis van noten, paprika en knoflook. Heerlijk om te serveren bij de barbecue of bij een borrelplank.
Categorie bijgerecht
Personen 1 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Rooster de tomaten circa 5 minuten in een hete grillpan op een hoge stand tot ze iets geblakerd en zacht zijn. Laat een beetje afkoelen en verwijder dan de velletjes. Pureer de tomaten met de amandelen, hazelnoten, paprika, knoflook en de rode peper in een keukenmachine of blender.
  2. Rooster het brood. Snijd de korst eraf en snijd de rest van het brood in kleine blokjes. Voeg al malend de stukjes toast en de rodewijnazijn toe en pureer tot een saus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.