Overige video's

Salamicroissants met gorgonzola

6 gemiddeld brunch, lunch, snack
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de deeglapjes met de pesto. Verdeel daarover de salami met daarop de gorgonzola en bosuitjes.
  2. Zorg ervoor dat de randen van het deeg vrij blijven en bestrijk ze met geklutst ei.
  3. Rol het deeg op zodat de vulling er goed tussen blijft. Bestrijk ook de bovenkant met ei en strooi er geraspte Parmezaanse kaas over.
  4. Bak de croissants in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.