Overige video's

Salade van zoete aardappel met feta en koriander

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de aardappels met 1 eetlepel olie, komijn-, korianderpoeder, zout en peper.
  3. Rooster de aardappels in de oven in circa 35 minuten goudbruin.
  4. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  5. Klop intussen een dressing van de rest van de olie, de azijn, sjalot en honing.
  6. Meng de aardappel met de sla, bosui, dressing en koriander.
  7. Verkruimel de feta erboven.
  8. Lekker bij kippenvleugels met honing en sesam.
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.