Overige video's

Salade van zoete aardappel met chili-muntdressing en gegrilde groenten

4 eenvoudig hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de zoete aardappels met schil in partjes of dikke repen. Kook ze 7-8 minuten, giet af, spoel er koud water over en dep droog.
  2. Meng de courgette, aubergine, ui en paprika met de kruiden en meng wat olijfolie erdoor. Leg dit groentemengsel op een grillplaat of aluminiumfolie op de barbecue en rooster 10-12 minuten.
  3. Keer de groenten tussendoor om. Besprenkel de aardappels met olijfolie en bestrooi met (zee)zout. Rooster ze op de grillplaat gaar.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de groenten door de zoete aardappels en serveer met de dressing erbij.

Bereidingstip

Vervang de zoete aardappels in dit recept door krieltjes met schil.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.