Overige video's

Salade van watermeloen, druiven en parmaham

Print

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verwarm de olie en bak hier in de parmaham op lage stand krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Snijd de watermeloen in gelijke parten.
  4. Schep de dressing vlak voor het serveren door de gemengde slablaadjes en verdeel dit over 4 borden.
  5. Meng de druiven en meloenpartjes erdoor. Maal er nog wat peper over en serveer direct.

Wijnadvies

Heel lekker om daar de lichtzoete Jean Sablenay Rosé d'Anjou bij te schenken. Ook huiswijn Rosé halfzoet ‘kleurt' er mooi bij…

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.