Overige video's

Salade van pastaschelpjes met ham en champignons

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Hoofdingrediënten Champignon (100)

Bereiden

  1. Kook de pastaschelpjes in ruim water met de bouillonblokjes in circa 8 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken.
  2. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de knoflook en champignons op middelhoge stand al roerbakkend bruin.
  3. Laat ze wat afkoelen en breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de pastaschelpjes, de hamreepjes, de peterselie, de champignons en de knoflooksaus goed door elkaar en serveer direct.

Variatie

Ook lekker met gerookte kipfilet of rauwe ham.

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Hoofdingrediënten Champignon (100)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.