Overige video's

Salade van geroosterde pompoen met sugarsnaps en pindadressing

Zin in salade? Maak dan eens deze salade van geroosterde pompoen met sugarsnaps en pindadressing. Lekker zonder vlees en ook nog eens boordevol groenten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 0,9 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Leg de plakken pompoen op de bakplaat. Klop de olie los met de ketjap en bestrijk de pompoen hiermee. Rooster de pompoen hoog in de oven in circa 20 minuten goudbruin, pas tussendoor op voor het verbranden van de ketjap.
  2. Blancheer intussen de sugarsnaps en taugé 30 seconden in kokend water met zout en giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
  3. Meng de taugé, sugarsnaps en lauwwarme pompoen door elkaar in een schaal. Garneer met de cassavechips en seroendeng. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en serveer apart bij de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.