Overige video's

Salade van geroosterde pompoen met camembert

Deze salade is gegarandeerd een succes! Hoe herfstig wil je het hebben: pompoen, camembert en walnoten. Ook handig: terwijl de groenten in de oven staan, ruim jij de keuken alvast op.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,3 g
Print

Voorbereiden

Neem de camembert uit de verpakking en laat op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 220ºC. Verwijder de pitten van de pompoen en snijd het vruchtvlees in parten. Snijd de pastinaak in de lengte in 6 parten. Schep de groenten op een bakplaat om met de olie en bestrooi met zout. Rooster hoog in de oven in circa 20 minuten gaar. Laat op de plaat iets afkoelen.

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  2. Meng de geroosterde groenten met de veldsla, walnoten en dressing. Verdeel over borden. Snijd de camembert in plakken en leg deze op de salade. Bestrooi met de tijm en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.