Overige video's

Salade van geroosterde groenten met geitenkaas

Print

Bereiden

  1. Snijd alle groenten, behalve de tomaten, in ronde plakken van gelijke dikte en leg ze op de bakplaat.
  2. Halveer de tomaten horizontaal en leg ze op het snijvlak tussen de groenten. Bestrooi de groenten met wat zout, versgemalen peper en de Provençaalse kruiden. Besprenkel alles met olijfolie.
  3. Verwarm de oven voor op 220°C. Rooster de groenten in het midden van de oven in 15-20 minuten gaar en bruin.
  4. Laat afkoelen tot lauwwarm en schep de groenten op een platte schaal.
  5. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi de salade met de zonnebloempitten.

Wijnadvies

Terrazzano Verdicchio

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.