Overige video's

Salade van gegrilde paprika met geitenkaas
Salade van gegrilde paprika met geitenkaas
(2)

Salade van gegrilde paprika met geitenkaas

Categorie voorgerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Spreid de paprika's uit op een bakplaat en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en rooster circa 20 minuten in het midden van de oven.
  3. Laat de paprika's afkoelen op een groot bord. Verbrokkel de geitenkaas erover en besprenkel de salade met de azijn, overige olijfolie en blaadjes basilicum. Bestrooi met zout en peper.

Bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.