Overige video's

Salade van gegrilde aubergine en mozzarella

8 gemiddeld bijgerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bestrooi de aubergineplakken aan beide kanten licht met zout en laat tussen keukenpapier 15 minuten het vocht onttrekken.
  2. Veeg de plakken af met keukenpapier en bestrijk ze aan beide kanten met een beetje olie.
  3. Gril aan beide kanten in een grillpan bruin en laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Schik de plakkenaubergine, tomaat, mozzarella en basilicum om en om op een ronde platte schaal en bestrooi met wat zout en versgemalen peper.
  5. Giet er nog een straaltje olijfolie over.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.