Overige video's

Salade van champignons en verse kruiden

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Print

Bereiden

  1. Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de dikke stelen van de champignons en snijd de hoedjes in dunne plakjes.
  2. Blancheer de champignonplakjes door ze circa 1 minuut in het kokende water te doen en spoel ze dan met koud water af.
  3. Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en schep deze samen met de bieslook en peterselie door de champignons. Laat een halfuurtje intrekken.
  4. Breng de salade eventueel verder op smaak met zout en peper en bestrooi als laatste met de basilicum.

Bereidingstip

Lekker met sla en gerookte zalm.

Wijnadvies

De witte droge huiswijn smaakt hier goed bij, evenals Jean Sablenay Sauvignon Blanc en Nava Real Rueda.

Voedingswaarde p.p.
Energie 115 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.