Overige video's

Salade van beenham met frambozen-notendressing

6 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Hak de helft van de noten grof. Meng voor de dressing de frambozenazijn met peper, zout, mosterd en suiker of honing.
  2. Giet de olie er al roerend scheutje voor scheutje bij. Schep de gehakte noten erdoor.
  3. Meng de helft van de dressing door de sla. Verdeel de sla met de paprikareepjes en de maïs over de borden.
  4. Leg de plakken ham erop en giet de rest van de dressing eroverheen.
  5. Garneer de salade met de hele noten en fijngehakte bieslook.

Variatie

De frambozenazijn kan eventueel vervangen worden door rode wijnazijn.

Wijnadvies

Hier komt een Pinot Blanc uit de Elzas tot zijn recht (9-11°C).

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.