Overige video's

Salade Roscoff

4 eenvoudig lunch, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Klop voor de vinaigrette de mosterd los met de cider en giet de olie erbij.
  2. Klop de mayonaise en kruiden erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  3. Breng water met zout aan de kook en blancheer hierin de bloemkool in circa 4 minuten beetgaar. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.
  4. Schep de vinaigrette door de lauwwarme bloemkool en verdeel over 4 borden. Verdeel de partjes ei en garnalen erover en garneer met de kervel.

Wijnadvies

Kies voor een droge witte huiswijn of voor Sensas Sauvignon Blanc.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.