Overige video's

Salade met rosbief en scherpe saus

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Maak de ijsbergbladeren voorzichtig los en leg ze samen met de radijzen in ijswater.
  2. Houd wat koriander achter om te garneren. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een maatbeker en maal met een staafmixer tot een fijn groen mengsel. Breng eventueel op smaak met wat zout.
  3. Droog de slabladeren en leg ze als kommetjes op een schaal.
  4. Snijd de radijzen in dunne plakjes en verdeel die over de kommetjes.
  5. Haal de plakjes vlees door de dressing en drapeer ze op de slakommetjes.
  6. Maak af met wat koriander en de rest van de dressing.

Variatie

Vervang de rosbief door in plakken gesneden, geroosterde entrecote.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.