Overige video's

Salade met rood fruit en crispy geitenkaas

Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
12 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de vellen filodeeg en leg steeds 2 vellen op elkaar. Bestrijk de vellen royaal met boter.
  2. Verbrokkel wat geitenkaas in het midden van het deegvel en vouw het pakketje als een buideltje dicht. Bak de geitenkaaspakketjes in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  3. Klop intussen een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie en honing. Verdeel de rucola over een schaal of borden en leg de frambozen, aardbeien, tomaatjes en rode ui erbij.
  4. Laat de geitenkaaspakketjes afkoelen tot lauwwarm en leg ze op de salade met rood fruit. Besprenkel met de dressing en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
12 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.