Overige video's

Salade met rabarber en geitenkaas

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rooster de pecannoten in een droge, hete koekenpan. Houd apart.
  3. Meng de rabarber in een ovenschaal met de honing en 1 eetlepel water en bak in de oven in circa 12 minuten zacht. Verdeel de veldsla, venkel en radijsjes over een grote schaal.
  4. Giet het honing-rabarbervocht uit de ovenschaal in een kommetje, voeg de azijn en olijfolie toe en klop tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de rabarber, geitenkaas en pecannoten over de salade en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.