
Salade met rabarber en geitenkaas
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 325 kcal |
Koolhydraten | 12 g |
Eiwit | 9 g |
Vet Waarvan verzadigd |
26 g 7 g |
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Rooster de pecannoten in een droge, hete koekenpan. Houd apart.
- Meng de rabarber in een ovenschaal met de honing en 1 eetlepel water en bak in de oven in circa 12 minuten zacht. Verdeel de veldsla, venkel en radijsjes over een grote schaal.
- Giet het honing-rabarbervocht uit de ovenschaal in een kommetje, voeg de azijn en olijfolie toe en klop tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de rabarber, geitenkaas en pecannoten over de salade en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 325 kcal |
Koolhydraten | 12 g |
Eiwit | 9 g |
Vet Waarvan verzadigd |
26 g 7 g |