Overige video's

Salade met pompoenchutney

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de suiker en pompoen toe en bak nog een paar minuten mee.
  3. Voeg de gemberpoeder, kruidnagel, balsamicoazijn en rozijnen toe en laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 20 minuten smoren tot de pompoen helemaal zacht is.
  4. Breng de chutney op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
  5. Meng de witlof, sla en olie door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  6. Verdeel de salade over 4 borden en bestrooi met de kaas en pompoenpitten. Geef bij elk bord een schaaltje pompoenchutney.
  7. Lekker met dunne volkorencrackers.
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.