Overige video's

Salade met peer, kaas en noten

2 gemiddeld lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bedruppel de parten peer met de helft van het citroensap.
  2. Doe de yoghurt in een kom en roer er de tabasco, de honing en het resterende citroensap door.
  3. Verdeel de sla over de borden. Leg er de peer en de kaas op. Schep er de yoghurt-saus bij en bestrooi met de noten.
  4. Geef er roggebrood bij.

Wijnadvies

Brie vraagt om een Beaujolais of een Cru uit de Beaujolais. Het superfruitige, dat Beaujolais eigen is, past geheel bij de Brie (14-16°C).

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.