Overige video's

Salade met linzen en rauwe ham

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de linzen zonder te koken. Giet ze af en laat goed uitlekken.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing. Roer de dressing door de nog warme linzen en laat afkoelen.
  3. Schep de paprika, de rode ui, de bosui en de ham erdoor. Verdeel de salade over borden. Bestrooi met peterselie.

Variatie

Bij gebruik van gedroogde linzen is de kooktijd 30 minuten. Neem in plaats van linzen kikkererwten. Maak er een vegetarisch gerecht van: vervang ham door geitenkaas, feta of brie.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.