Overige video's

Salade met knapperige sjalot, biet en walnoten

Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g
Print

Bereiden

  1. Snijd de sjalotten in ringen en wentel deze door de bloem. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de sjalotten in circa 5 minuten rondom knapperig en goudbruin. Schep uit de pan, laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
  2. Bak de walnoten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Klop de ingrediënten voor de vinaigrette door elkaar.
  3. Verdeel de veldsla en bieten over een schaal. Scheur de mozzarella erover, voeg de walnoten en knapperige sjalotten toe en besprenkel met de vinaigrette.
Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.