Overige video's

Salade met hamterrine

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Roer de roomkaas goed los in een grote kom.
  2. Schep hier de kappertjes, de appel en de augurkjes door. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Leg 4 plakken ham dakpansgewijs naast elkaar op een stuk folie. Leg hier op dezelfde wijze nog 4 plakken op.
  4. Schep het roomkaasmengsel in het midden en rol de plakken ham met behulp van de folie stevig op.
  5. Draai de folie eromheen en laat de rol een uur of langer opstijven in de koelkast (dit kan een dag van tevoren).
  6. Maak de veldsla aan met de olie en de azijn en wat zout en peper. Leg wat veldsla op 4 bordjes.
  7. Snijd de rol in 12 plakjes en leg deze op de salade. Snijd de boterhammen in driehoeken en leg deze erbij.

Variatie

Neem in plaats van roomkaas naturel eens tuinkruiden-roomkaas. Vervang de beenham door rauwe ham

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.