Overige video's

Salade met gerookte kip en aardbeien

4 gemiddeld lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de appels in plakjes en bedruppel ze met wat citroensap om verkleuren te voorkomen.
  2. Roer voor de dressing de mayonaise, de yoghurt, de chutney en de kerrie door elkaar en breng verder op smaak met wat zout.
  3. Schep de kipfilet, de aardbeien, de bleekselderij en de appel door elkaar. Verdeel de sla over een platte schaal. Schep er de kipsalade op en bestrooi met de cashewnoten.
  4. Geef de dressing apart. Eet knapperig brood, bijvoorbeeld stokbrood, ciabatta of Turks brood, bij de salade.

Wijnadvies

Lekker met een stevig smakende cépage Chardonnay of een Chablis (9-11°C).

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Gertrud Felius-Boon 13-07-2018
Heerlijk, gaan we heel vaak eten van de zomer.