Overige video's

Salade met gerookte forel en Hollandse garnalen

6 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Witlof (76) Hollandse garnaal (48)

Bereiden

  1. Verdeel de radicchio en witlof in losse blaadjes en leg ze in ijskoud water. Droog ze en schud ze om met de uienringen en de helft van de dille.
  2. Leg de sla op een grote schaal en verdeel de forel en garnalen erover.
  3. Klop de mosterd met de azijn los en giet de olie erbij tot een gladde dressing. Klop de room erdoor en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Giet de dressing vlak voor het serveren over de salade en bestrooi met de rest van de dille.
  5. Lekker met versgebakken (vlecht)brood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Witlof (76) Hollandse garnaal (48)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.