Overige video's

Salade met geitenkaasmousse, spekjes en frambozenvinaigrette

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g
Vezels 1 g
Zout 1,5 g

Bereiden

  1. Roer de geitenkaas glad met een spatel. Klop in een andere kom de slagroom stijf.
  2. Spatel de kaas en slagroom voorzichtig door elkaar, breng op smaak met peper en zet in de koelkast. Bak de spekreepjes knapperig in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  3. Pureer de ingrediënten voor de dressing. Verdeel wat slablaadjes en dille over 4 borden.
  4. Schep met twee lepels een quenelle geitenkaasmousse op de sla. Verdeel de spekjes erover en besprenkel met de frambozendressing.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept een Franse witte wijn, zoals Graves Superieur.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g
Vezels 1 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.