Overige video's

Salade met gegrilde peer, blauwe kaas en walnotendressing

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
7 g

Bereiden

  1. Verhit een grillpan.
  2. Bestrijk de partjes peer met 1 eetlepel olie en gril aan beide kanten tot er grillstrepen zichtbaar zijn.
  3. Mix 50 gram walnoten met de knoflook, rest van de olie, azijn, honing en 6 eetlepels water in een blender tot een romige dressing.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Voeg eventueel extra water toe als de dressing te dik is.
  6. Verdeel de rucola over een schaal en leg de gegrilde peer erop.
  7. Giet de walnotendressing erover en verdeel de gorgonzola en overige walnoten over de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.