Overige video's

Salade met biefreepjes en geroosterde tomaatjes

4 eenvoudig voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg de tomaatjes met de snijkant naar boven in een lage ovenschaal. Besprenkel ze met een beetje olie en bestrooi met zout en peper.
  3. Rooster de tomaatjes circa 15 minuten in het midden van de oven.
  4. Verhit intussen 2 eetlepels olie en bak hierin de biefreepjes 2-3 minuten. Schep ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  5. Neem de tomaatjes uit de oven en laat afkoelen.
  6. Meng de rest van de olie met de azijn en voeg het bakvet, zout en peper toe.
  7. Verdeel de veldsla over borden. Verdeel de mozzarella, olijven, tomaatjes en biefreepjes erover en besprenkel met de dressing.
  8. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en strooi ze over de salade.

Bereidingstip

Bestrooi de salade met krullen Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.