Overige video's

Sajoer boontjes met kokos

Boontjes mogen niet ontbreken tijdens je Indische rijsttafel. Maar deze sajoer boontjes met kokos zijn ook lekker met rijst, kip en een komkommersalade. Het recept van de sajoer boontjes vind je hier.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Verhit de olie en fruit de ui en knoflook. Roer de ketjap manis, sambal gemberpoeder erdoor. Voeg de santen en de kokosmelk of 100 ml water toe en breng aan de kook.
  3. Schep de sperziebonen erdoor en verwarm nog 2-3 minuten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.