Overige video's

Runderstoof met pastinaak

De herfst en winter vragen om de lekkerste stoofgerechten. Deze stoof met rundvlees en pastinaak is net zo lekker bij pasta als aardappelpuree.
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
11 g
Vezels 8 g
Zout 0,9 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de boter in een braadpan en bak de uien en knoflook 2 minuten. Voeg het vlees toe, bestrooi met de bloem en bak in circa 4 minuten rondom bruin.
  2. Voeg het bier, de fond, mosterd, appelstroop en laurierblaadjes toe. Laat het vlees afgedekt minimaal 2 uur stoven, tot het helemaal zacht is.
  3. Voeg de pastinaak en winterpeen toe en stoof zonder deksel nog 30 minuten verder. Verwijder de laurierblaadjes voor het serveren en bestrooi de stoof met de peterselie. Lekker met tagliatelle, friet of aardappelpuree.
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
11 g
Vezels 8 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.