Overige video's

Rucolastamppot met feta en kruidencroutons
Rucolastamppot met feta en kruidencroutons
(0)

Rucolastamppot met feta en kruidencroutons

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
6 g

Bereiden

  1. Zet de aardappelen op met water en zout en kook ze gaar.
  2. Verwarm ondertussen de olijfolie met de knoflook en de peper op lage stand tot de olie begint te geuren.
  3. Schep de knoflook en peper uit de olie en houd apart. Bak de blokjes brood in deze geurige olie goudbruin.
  4. Schep ze uit de pan en leg ze op een stuk keukenpapier.
  5. Giet de aardappelen af en voeg de rucola, de knoflook, de rode peper en de warme olijfolie uit de pan toe.
  6. Stamp alles grof en breng goed op smaak met zout en peper. Schep de feta erdoor. Serveer de stamppot met de knoflookcroutons.

Wijnadvies

Wederom een witte wijn stamppot. Rucola, feta en kruiden zijn nu eenmaal erg dol op Sauvignon Blanc. Het aanbod is groot: Jean Sablenay, Gamma, Sea Breeze, Berg Schaduw.

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.