Overige video's

Rucolapesto met radijs en tomaat
Rucolapesto met radijs en tomaat
(0)

Rucolapesto met radijs en tomaat

Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Meng de geraspte radijs of rettich met de rucola, fijngehakte knoflook, oude kaas en de gepureerde gedroogde tomaten op olie.
  2. Giet er in een straaltje circa 75 ml olijfolie en/of de olie van de tomaten bij tot er een dikke pasta ontstaat. .
  3. Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.