Overige video's

Rucola-avocadodip

Voedingswaarde p.p.
Energie 208 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Pureer de rucola in de keukenmachine of met de staafmixer met het vruchtvlees van de avocado, het citroensap, zout en peper.
  2. Giet er in een straaltje circa 50 ml olijfolie bij tot de gewenste dikte is bereikt.

Bereidingstip

Lekker bij rauwkost, naturel chips of stokbrood.

Voedingswaarde p.p.
Energie 208 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.