Overige video's

Rozijnenkoekjes met room en honing
Rozijnenkoekjes met room en honing
(0)

Rozijnenkoekjes met room en honing - Pabassine con panna e miele

Dit dessert is om je vingers bij af te likken zo lekker! Bak zelfgemaakte rozijnenkoekjes en serveer deze met een zoete room met honing. Wat een feest!
Categorie desserts, tussendoortje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Wel de rozijnen circa 10 minuten in de likeur. Maal dan in een keukenmachine met de rest van de ingrediënten en een snuf zout tot een kleverig deeg. Verpak het deeg in folie en laat 30 minuten rusten in de diepvries.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd het deeg in gelijke stukjes en rol ze met koele hand tot balletjes ter grootte van een walnoot. Leg op de bakplaat en bak in de oven in 10-15 minuten lichtbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm.
  2. Bestuif de koekjes licht met poedersuiker en serveer ze met geklopte room en een paar druppels honing. Lekker met een glaasje ijskoude marsala.

Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.