Overige video's

Rozemarijnspiesje met varkenshaas en appel

Gourmetten is favoriet bij iedereen. Dit recept voor op de gourmet is lekker kidsproof: een rozemarijnspiesje met varkenshaas en appel. Geen zin in varkenshaas? Vervang deze dan door kipfilet!
Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Print

Voorbereiden

Klop 1 eetlepel olijfolie met het citroensap, de honing en mosterd tot een marinade en breng op smaak met zout en peper. Schep de partjes appel en varkenshaas erdoor en laat 30 minuten marineren. Halveer de takjes rozemarijn, haal tweederde van de naaldjes weg en bewaar ze eventueel in de koelkast voor een ander gerecht. Steek met de satéprikker door de stukjes appel en varkenshaas en rijg ze aan de takjes rozemarijn. Leg op een schaaltje.

Bereiden

  1. Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en bak de spiesjes om en om bruin.

Bereidingstip

Vervang de varkenshaas in dit recept door kipfilet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.