Overige video's

Rozemarijnaardappeltjes met karbonade en geroosterde tomaten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
6 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep de aardappelschijfjes op een bakplaat om met de rozemarijn, 1 eetlepel olie, zout en peper.
  2. Schuif hoog in de oven. Leg de tomaten in een ovenschaal en bestrijk ze met olie.
  3. Bestrooi met de kruiden en zout. Schuif ze na 10 minuten bij de aardappels in de oven.
  4. Bestrijk de karbonades met de rest van de olie en maal zout en peper erover. Gril of bak ze aan beide kanten in circa 15 minuten gaar.
  5. Voeg in de laatste minuut de knoflook toe aan het bakvet en fruit kort mee. Serveer de karbonades met de aardappelschijfjes en tomaten. Bedruppel het vlees eventueel met wat citroensap.
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
6 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.