Overige video's

Rozemarijn-amandelpesto

1 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Maal de amandelen met de rozemarijnnaaldjes, de tomaten op olie, 100 ml olie van de tomaten, het citroensap en de olijfolie tot een pesto.
  2. Schep in een brandschoon potje en bewaar afgesloten maximaal 1 week in de koelkast. Lekker bij kip, vis, rauwe ham en salami.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.