Overige video's

Roze fruitsalade met roomkaas

Print

Bereiden

  1. Steek met een bolletjessteker de watermeloen uit of snijd de meloen in dunne plakken.
  2. Vermeng de meloen met de kersen en de frambozen en zet koel weg.
  3. Klop de balsamicoazijn en de olie tot een lichte dressing en meng dit door het fruit. Maal er wat peper over.
  4. Verdeel de roomkaas met een bolletjessteker over de salade en bestrooi met de munt.

Bereidingstip

Lekker met gegrilde kip of kalfsvlees.

Dit gerecht kun je ook serveren als toetje. Met wat extra roomkaas maar je er een bijzonder nagerecht voor 6-8 personen van.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.