Overige video's

Rouleau van vis met gerookte zalm en tagliatelle

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,8 g

Bereiden

  1. Dep de visfilets goed droog met keukenpapier en maal er aan beide kanten peper over. Verdeel de plakjes zalm over de visfilets. Rol op en steek eventueel vast met een prikker.
  2. Leg de spinazie in een vergiet en giet er kokend water over zodat de spinazie wat slinkt. Knijp uit en hak grof.
  3. Verhit 3 eetlepels olie met de knoflook in een hapjespan en fruit op een lage stand. Kook de tagliatelle beetgaar.
  4. Verhit intussen een paar druppels olie in een koekenpan en bak de visrouleau op middelhoge stand rondom aan
  5. Giet de tagliatelle af en schep met de gehakte spinazie en boter een paar minuten door de knoflookolie. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rouleau van vis.

Bereidingstip

Combineer dit recept een lekkere frisse tuinkruidensalade met citroenmuntdressing. Kijk voor dit recept elders op boodschappen.nl

Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.